Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

          Får väl prova 1 (en) tanka [97/ /111] också.      

 

 

Nog är tanka en 

nyttig och trevlig form – wow. 

Dagen är kylig.

 

Natten är inte mycket 

lång (just) nu. Tiden pågår.

 

-----------------------------------

Ännu en [1] fbzw-produktion. Copyright 2017 – tydligen. 5:50 PM {just} nu.

------------------------------------

 

 




Bunden vers (Tanka) av farbror zwed
Läst 172 gånger
Publicerad 2017-03-14 17:49



Bookmark and Share


  farbror zwed
Minus 10 (-a) [-A] är ingen (ac) oäven modell. 2017 genererar 2007 – måhända (tämligen) ”nyttig” code. . . . . . . . . . . .·
·. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .·





.· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·.

2017-03-14

  farbror zwed
{
main;
}
fungerar. Enligt (29/ /22) manualen.
111…
011…
270… wow.
------------·------------
382 {191} [5] <3/ /@> 3./ 2.
-------------------------

2017-03-14

  farbror zwed
Och 49 är en [1] kvadrat. Matematik-
en fortsätter… Ba+ (mä) fungerar.
PFA [PÅ FØRECOMMÈN ANLEDNING]
innan OJSAN = ON […] och ELEKTRON.
SE ÄVEN: BÄRNSTEN.
————————————————————
Omega (97/ /101) fungerar.
————————————————————
Farbrorn funderar. SVO [79/ /70] FÖRE FBZW språk-
teknologi.
----------------------ff---------------------
----------------------100------------------
----------------------101------------------
®… ae before af [¯] innan 5:57 PM –
enligt datorn.
________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ON TO FR LÖ SÖ MÅ TI
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
SI G… Howdy integer 19 20 21
m… 10111 o… pretty programming.
______________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·[pynt]·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·

2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed