Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggraden är en hemlighet

ryggraden är en hemlighet
som bär hela planeter
på sina axlar

de som cirkulerar
runt solen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-14 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson