Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly medans du kan

Spring
Fly
Du måste bort
Härifrån
Du kan inte stanna kvar

Du kan inte bli som jag

När känslor förvandlas
Blir till något annat
När monstret börjar andas
Nej du får inte bli som jag
Fly medans du kan

Men är du inte frestad ändå?

Det var jag
När jag det såg
När hjärtat stannade
När smärtan övertog
En demonisk lycka

Fly medans du kan

Om du nu vill




Övriga genrer av indieBella
Läst 168 gånger
Publicerad 2017-03-15 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella