Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In your face


Vänder ansiktet mot strilande regn
Tvingar mig att se drömmarna
med öppna ögon
Slår mot mig som rungande örfilar
Och visst kan regnet vara duschens stråle,
men då har jag ändå försökt




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-15 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol