Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 15.3-17

Snö blir pölar
ovanpå för torr mark
grundvattnet sjunker




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-15 20:27



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra ang kretsloppet.
2017-03-22

  limerick
Grattis till placeringen dessutom!
2017-03-17

    ej medlem längre
En tuff verklighet i vackra ordalag.
2017-03-17

  Anya VIP
Vi måste vara rädd om vårt sötvatten...tänker jag när jag läser. Men känner också våren i dina ord. En text med dubbla känslor.
2017-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som belyser verkligheten!
För varje år får vi längre och längre bevattningsförbud.
2017-03-16

  limerick
Naturen klarar sig dessvärre inte alltid själv och tydligen sinar grundvattnet på Gotland.
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP