Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag

Dagen öppnade
sina svanvingar
mot himlen,
lysande vita
mot det isande blå
och allt började om
under solens öga,
det vakande, varma
som såg och omslöt allt
mellan himmel och jord




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 200 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-03-16 09:56



Bookmark and Share


    siriiris06
vilken bra
2017-03-21

  Blått Norrsken VIP
Vackert mellan himmel och jord .
2017-03-16

    ej medlem längre
Bra
2017-03-16

    Atte Nordin
Mäktigt
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta