Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Corny dikt.


Under den Heliga Trädgård


Tunga krumbukter vilar
emot mina skuldror.
Massorna hopar sig, därute,
i Världen å de känner icke --
hungern stiga ini min
lekamen... Å, blomkålen
är på semester, som osten!

Kalle Anka-tidningarna är
förpassade till nånns vind;-
- mest minns jag tidningen Chock -
- samt Illustrerade Klassiker;--
- tänker på att Livet blivit
så långt, - det töjs som ett
tugg-gummi som man drar i....

Sågspån å sand - som den
naturliga förklaringen på
just Ingenting,,, -- Om man,
sen, kopplar på Mycket --
kan det bli en Sommar med
Madeira å åtråvärda -- --
landgångar å jordgubbar.

Måste sätta in nånn - - -
åtgärd mot förfallet av
kropp & Själ, som pågått
ända sen fransyskan la av
en brakskit i Sulitelma, som
fick clownen Jack att göra
3 baklängessaltomortaler,,,,







Fri vers av Marianne Räf
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-16 16:34



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
härligt corny dikt
- som en brakskit och
en bakklängessaltomortal och
en åtgärd mot förfallet!
2017-03-17

  överlevaren VIP
Härliga rader i skön mix!
2017-03-16

  KattenKin VIP
Vilka underbara uttryckssaltomortaler! "Sågspån och sand på just ingenting" - lovely! Riktigt roligt att läsa, blev fnittrig och förundrad - applåder!
2017-03-16

  Arne Ugglemosse
Sågspån och sand är en bra förklaring på ingenting. Gillar tuggummit och att du fick med tidningen Chock...
2017-03-16

  ULJO
Den gamla Räfven är tillbaka. Underbart
2017-03-16

  Salvation Pepper
En sådan fantasi är skön att se flyga fritt!
2017-03-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är en mästarinna på spännande och innehållsrika texter!
2017-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text att läsa, lösa trådar som tillsammans blir en spännande väv.
2017-03-16

    ej medlem längre
Riktigt roligt att läsa! Du är en mästare att få till det! Sköna planer för sommaren med kalas!
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf