Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens konstpaus

 

sitter på mina händer
olidlig är min längtan

biter mig i läppen
ord som kan förstöra

tittar åt annat håll
ger oss båda luft

vi skruvar oss runt varandra
slipar bort främlingskap

djupandas en bit ifrån
rädslan inför varandras
avsikt
skönjbara skadade skikt

vi borde släppa då och sen
ta vara på vårt nu
älska varandra
jag och du

sitter på mina händer
väntar på dig
väntar att det vänder

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-03-16 19:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din text mycket!
2017-03-24

    Dan Myrbeck
Har hittat en text-i-texten - å så fin!:

vi borde släppa då och sen
ta vara på vårt nu
älska varandra
jag och du

2017-03-22

  Staffan Nilsson

Här lyckas du sannerligen förena kärleken till en enskild och kärleken till nästan/främlingen!
Vackert!

2017-03-17

  Blomma-Stjärna VIP
sådan väntans makt och maktlöshet - nog det händer att det vänder!!!
2017-03-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Just kärlekens eviga dilemma, att våga visa sig naken eller inte. Ifall den andra parten inte känner samma. Så bra och igenkänningsbart skrivet!
2017-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att vilja men inte riktigt våga/kunna!
2017-03-17

    ej medlem längre
Närhet är inte alltid enkelt, av rädsla att bli missförstådd får man kanske inte sagt det man skulle vilja.
En bra tanke att "släppa då och sen, ta vara på vårt nu". Men så svårt detta är, man tänker på hur det ska bli sen...
Bra förmedlad känsla om rastlös väntan!
2017-03-17

  aol
Dom tre sista verserna träffade mej mitt i hjärtat,
2017-03-16

  Salvation Pepper
Ömt och hoppfullt.
2017-03-16

  Marianne Räf
Gott å skruva sig runt varandra å
bra att slipa bort främlingskap! En
härlig kärleksdikt à la Katten ! <3
Hoppas, att det vänder, det gör det
nog, ska du se !
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP