Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som katter !


INTE -- Ingenting!


Glädjen uti Själen bor.-
Som en jättestor kanon
skjuter den med dunderton,
i kroppen en Invasion --
av kärleksfullt lyckligt Hor !!

Med mina ögon jag ser
hans ögon å vill se mer.
Hans muns amorbågar ler!
-Sätt på mig, så vi blir fler!
Åh, tänk så mycket det ger!

Jag går på din Aveny.
Från dig vill jag aldrig fly !
Vår kärlek känns evigt ny.
Vi ska bo i samma by --
-- under blekblå sommarsky.

Likt katter går vi omkring
varann, liksom i en ring.
Känns: ett ömsesidigt 'Sting', --
en ovanligt stark kryddning!!
Alltså : INTE - Ingenting !

Du är min rena källa.
Ur dig så kan jag hälla
gott vin å va´ din fjälla !
Tillsammans är vi sälla.
Vår Åtrå, jämt, skall gälla !!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-16 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som katter! Ja det är ju mars så vårkänslorna flödar! Här blev du inspirerad och rimmen flyter som en vårbäck!
2017-03-17

  Blomma-Stjärna VIP
lusta - en ovanligt starkt kryddning!
2017-03-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Passionerat var ordet! I härliga rim.
2017-03-17

  Salvation Pepper
Din dikt väller av kraft.
2017-03-17

  ULJO
Rimdrottningen nr ett har talat. Lysande
2017-03-17

  Åsa Njunjes
Härlig passion flyter genom denna & in i min känsla.
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf