Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets universum

 

Mirakel kan ske

Döden varar för evigt

Universums gång

 

 




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-17 23:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just precis så....
2017-03-24

    Dan Myrbeck
Instämmer med Marita.
2017-03-22

  Salvation Pepper
Tankeväckande ord.
2017-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Intressanta meningar att läsa och begrunda!
2017-03-19

    ej medlem längre
Tre stora frågor i din text.
Kan mirakel ske?
Varar döden för evigt?
Vad är universums gång?
Svaret: Vem vet?
2017-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP