Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... till Lyckan.


Den Stora Längtan


Den Stora Längtan,
som bor under min hud ...

... den har kommit Överens
med min kropp & Själ, --
att troget invänta Lyckan, -

- som aldrig inkarnerat sig hel!

Blott, den halva Lycka,
som kallas Glädje är mig
förunnad i -ej- ringa mått.

- - - Människor bränner varann,
skändar å skövlar i
namn av girig egoism!
Du kan inte säga att
du är Oskyldig, -- eller
att NÅGON är det!

Om du ser en troskyldig min, -
så ska du veta att en ------
varg flåsar bakom masken!

Men, min Lycka väntar mig --
i form av en man, -- --
ovan alla de heta skurar, - -
-- här i Helvetet,,,

... å kommer, nog, -- relativt snart !

Värd å kämpa för ! !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-18 22:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Lyckan kommer, lyckan går... tänker jag när jag läser. Bra kämparglöd i orden.
2017-03-19

  överlevaren VIP
Kämparglöd i orden som ger en stark text.
2017-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Lyckan är alltid värd att kämpa för!
Bra avslut på texten.
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf