Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andlöst

 

i din blåa rymd
syns sorgen
ligga oskymd

allt jag skönjer
sköljer mot min strand
som osäkert
men mjukt tar emot

utanför strålar solen 
obrydd om det svarta,
om det svåra

själen sänder s.o.s
jag hör
men jag vet inte hur man gör
famlar med flaskpost

och vi sitter där
bottenlöst
på din balkong båda två

försöker förstå

och jag vill fånga dig i ditt fall
underkasta mig fullständigt
hålla om dig hårt

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-03-19 13:53



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Orden strålar ut sitt klara budskap
om empati, medkänsla och vilja att
förstå, stötta och hjälpa.
Bra formulerat!
2017-04-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
gripande snyggt framfört
2017-03-27

  Lars Hedlin
Stark i beröring
2017-03-24

    glasa VIP
medkänslans och empatins talan
men även skillnaden avståndet mellan
livskropparna ödesvägarna

"och vi stter där bottenlöst
på din balkong"

poetord poetmirakel
2017-03-22

  Salvation Pepper
Dessa tomma stunder som bara kommer från ingenstans. Att vänta ut. Att vänta ut. Som oväder. Man kan inte göra något åt mulenhet, åt regn. Och man skulle aldrig tåla eviga soldagar: de bränner.
2017-03-21

    ej medlem längre
Finkänsligt och ömsint! Bara att finnas bredvid, mitt i all hjälplöshet är säkert till tröst i sorgen!
2017-03-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Du kan verkligen sätta ord på känslornas vågsvall! I spännande ord och metaforer.
2017-03-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Gripande och behjärtansvärt kvinnligt -

GILLAR!!!
2017-03-20

  Anya VIP
Oj...detta kändes. Tycker särskilt om:
"och vi sitter där
bottenlöst
på din balkong båda två

försöker förstå

och jag vill fånga dig i ditt fall
underkasta mig fullständigt
hålla om dig hårt"

Känner verkligen hjälplösheten här. Din text berör verkligen.
2017-03-19

  Marianne Räf
Tänker att man kunde behöva nånn
snäll, som tar emot en i ens fall å
håller om en hårt ! Fint, Katten !
2017-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP