Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soluppgång

Pulsådern slets upp för länge sen.
Jag är redan död.
Min ande är separerad från mitt kött
Och jag kommer aldrig att synas till igen.

Hatet blev till livshöst.
Smärta blev till dödströst.
Hör på tonen i min röst.
Känn tomheten i mitt bröst.

Lungor saknar syre,
Hjärta saknar blod,
Famn saknar värme,
Och ögon saknar mod.

Jag har levt mitt liv
Som en skugga av mig själv.
Mitt sanna jag försvann vid födseln.

Barnet i mig blev galen
Och stampade ut mitt förstånd.

Hatet blev till livshöst.
Smärta blev till dödströst.
Hör på tonen i min röst.
Känn tomheten i mitt bröst.

Vemod – Livstvång
Blodflod – Avgång
Bödeln – Duvsång
Döden – Soluppgång




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Herr Draug
Läst 185 gånger
Publicerad 2017-03-19 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Draug