Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då löven singlar ner

Blommor blomstrar som de bleknar
Livet somnar om
Solen gryr med dagen yr
Då åter ljuset kom

Våren följdes tätt av sommar
Året börjar om
Ord, de flyr, de mening syr
Då ljuder det runtom

Minnen som från barndom ekar
Reser sig på ben
Läppar ler, du glädje ger
I solens varma sken

Sommar följdes tätt av höst
Och fast det kommer fler;
Tiden går, fäll ingen tår
Då löven singlar ner

Ty vintern kall ger känslosvall
Men våren likaså
Som på nytt, vår mening sytt
Då var vi bara små

I livet skiner himlen blå
Den minns vi mitt i natten grå
Morgon gryr och mörker flyr
I ljuset då vi står

Godnatt morfar




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Herr Draug
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-31 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Draug