Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påtagligt


Det är inte ens en tröskel,
endast en upphöjning i golvet
och ändå så svår att ta sig över.

Ett gupp under mattan
av problem vi samlat.
Golvbrädor knakar, liksom våra
gistna själar.

Det gör ont att tänka,
ont att tala,
ont att reda ut.

Inte ens en tröskel
men så påtaglig i vårt vardagliga liv




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-19 21:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra framförd
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol