Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig hårt

Du vill ha en liten svag kropp
Ung och dum
En slav som bara vill ha och ha

Ta mig det finns inget du kan göra fel
Ung och dum
Jag är redan fel

Ett
Allt det i dig, ta ut det på mig
Två
Ge mig mer än andra vågar ge
Tre
Blåmärken som alla kan se

Det börjar sakta
Och avslutas hårt
Mitt smink är dina händers märken

När jag andas blir du arg
Håll hårdare ge ditt allt
Jag stönar Daddy ge mig mer

Fyra
Önskedrömmar
Fem
Minnen
Sex
Mardrömmar

Ta mig nu
Ta mig sen
Ta mig sakta
Ta mig hårt

Jag är en ung och dum liten sak som tål




Övriga genrer av indieBella
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-20 10:53



Bookmark and Share


  Selene999times
Så jäkla sårbar och förstörande fin!
2017-03-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
å nej, det han däremot bör göra är att dyrka dig som den unga gudinna du är, totalt, maximalt, samt underdånigt.

You rule his world!
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

indieBella