Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från Min Kamp 6


Namnlös

Mitt namn finns
men mins ej mer
Mörkret lyfter sig
mot en stjärnlös natt
I dungen utan namn
finns ingen som ser

Vad är namn?
i stjälkens skugga skådar vi
ett namnlöst fält
En vila för alla
En vila för ingen




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-20 15:43



Bookmark and Share


  henke_r
En vacker förteckning över den mänskliga ambivalensen och den existentiella trätan. Jag håller på med "Min kamp del 3" i detta nu.
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP