Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är allt för mig

Hon tar allt du har
Ger inget tillbaks

Hon ber om mer
Du ger henne ditt hjärta och ditt begär

Du skriver varför mig
Och lämna mig aldrig

Lina kokain

Hon får dig att se
Se så vackra färger

Att andas ut en sekund
Tills hon lämnar dig

Jag behöver dig för evigt
Du kan ta allt jag har

Lina kokain

Du ger mig ett paradis
Mina ögon lyser

Tills jag kräver dig
Då kväver du mig

Hon förändrar din värld
Till det bättre, till det sämre

Gröna majja

Jag kan se genom dina ögon
Andas genom din luft

Vara allt jag vill vara genom dig
Du förstör och jag älskar dig

Hon är din gudinna
Det enda du pratar om var dag

Gröna majja

Vi ger dem allt; de tar mer än vi ger
Vi älskar dem; bara mer

Hon är allt för mig




Övriga genrer av indieBella
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-20 16:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar!
2017-03-20

    ej medlem längre
Vilken fantastisk resa i språket!
riktigt jävlaranamma!
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

indieBella