Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du om att det är bra...


Ja, vet du om att det är bra
att prata för sig själv
när man är ensam hemma
och behöver det?

Det skänker ju ordning i tankarna
och du kan samla dig...

Jag går inte med proppar i öronen
och sladd om halsen
ute på stan

Jag behöver inte kommunicera med andra
hela tiden.

Jag väljer en mer gammaldags livsstil
så det är mycket att ta avstånd ifrån
när det gäller det moderna samhället.

Men, att prata för sig själv
är ibland nyttigt och behövligt.




Prosa av bohemen VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-20 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP