Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget i ett sandkorn

huset som dolde att det brann
var ett ljus
som brann i båda ändar

erfarenheten som inte kunde säga nej
till fantasins möjligheter

berget i ett sandkorn




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-20 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson