Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroenden, hjälp.

Du berättar en saga
Jag är förförd
Du gör din röst hörd

Gör så ditt namn skriks ut

Du, jag, du, jag, du, jag
Finns det något mer
Något annat jag vet

Gör så jag inget annat ser

Miss.
Mr.
Allt och alla

Jag tillhör något, någon

En önskedröm
En vacker lögn
Ryck mig ur mitt liv

Jag håller för hårt, i dess hand

Drogen, droger
Sången, sånger
Rösten, röster

Drömmen, drömmar
Killen, killar
Tjejen, tjejer

Jag vill ha allt och inget
Mer men aldrig något

Törsten är för stark
Jag är som vanligt för svag

Beroenden, hjälp.




Övriga genrer av indieBella
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-20 21:12



Bookmark and Share


  Selene999times
"Jag vill ha allt och inget
Mer men aldrig något

Törsten är för stark
Jag är som vanligt för svag

Beroenden, hjälp. "

älskade det uttrycket
hur du skriver med motsägelser.
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

indieBella