Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man får, väl, drömma ?


Mängder med Minnen


Mållhoppans skära näbb
kan sjunga å rabbla
Djungelns alla lagar.

I Myrstacken råder
Drottningens Diktatur - -
till fromma för henne.

Mängder med Minnen i
det Inre, från där man
dragit fram i länder ...

Har fullt Sjå å stötta
mig själv, då vännerna
föraktfullt en´ sviker !

Jag lovar att vara
mig trogen å ett stöd,
uti det som kommer !!

Förr - eller senare,
tror jag att jag råkar
den man som vill mig väl !

Vi ska skratta åt All
Världens Galenskaper
å ge varann -- Kärlek !

Den skall överträffa
alla Fantasier, -
som vi nånnsin har haft!

Trenden är mot ljuva
Eror av Lycka, som
jag länge slagits för !

Man får, väl, drömma å
drömmar kan -också- bli
en märklig Verklighet !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-21 00:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du är bra och duger precis som just du är ..kram
2017-03-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina du, låt drömmarna leva! Kanske blir de även sanna.
2017-03-21

  överlevaren VIP
Viktigt med drömmar för att balansera upp livet.....fortsätt med det!
2017-03-21

  Salvation Pepper
"Jag lovar att vara
mig trogen å ett stöd"
Mycket klokt!
2017-03-21

  ULJO
Man måste få drömma för att kunna leva
2017-03-21

    ej medlem längre
Ja visst får man drömma om framtid och lycka!
Fint och förhoppningsfullt!
2017-03-21

  Blomma-Stjärna VIP
Du är bra! Du är grym!
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf