Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än vad min röst kan prata

Ett steg med
Ett steg utan

En mening för dig
En emot dig

Det är kärlek mot dig
Det är hat som bränner

Mina läppar söker
Min röst skakar
Mitt jag överlever inte mer tomma dagar

Utomjordiska känslor
Övernaturliga gränser
En värld att skapa

Vill du ha mer än mitt hjärta
Mer än vad min röst kan prata?
Jag skakar.




Övriga genrer av indieBella
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-21 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella