Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet inför ödet

 

 

denna danande dans
speglar sant på skärande kant

glida på glas, gå på tå
gårdagen
så mycket att förstå

tiden så silkestunn
varats outhärdlighet
utan din spegelbrunn
vardagens värdighet
kysser din mjuka mun

önskar oss en eon
men livet är ett lån

 

 

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-04-13 00:37



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på

Dans danande dans...

2017-04-21

  Lars Hedlin
Så bra och fint :)
2017-04-16

  gunnnar nylund VIP
Aaaah, orden glider som en smekning
på läpparna.
En höjdare!!
Bokmärkes!
2017-04-15

  Ric
Vackert om livet, det sköra. Välpolerade rader dessutom.
2017-04-14

  Blomma-Stjärna VIP
kärleken som brunn och spegel och värdighet mitt i varats outhärdlighet!
mycket bra uttryckt!
2017-04-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Otroligt fint diktat om varat och livet, det vi lånar på obestämd tid.
2017-04-13

    ej medlem längre
Kyssar ...
2017-04-13

    ej medlem längre
Livets bedräglighet! Fint format med allitterationer!
2017-04-13

    ej medlem längre
Superbra
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP