Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du såg mig nu.


Har inte brytt mig om att tona håret,
men idag köpte jag en trave böcker.
Ögonbrynen är inte färgade,
makeupen sällan lagd,
men idag skrev jag en lista på mina drömmar...

Om du såg mig nu,
vem skulle jag bli i din blick
och hur skulle speglingen slå mig.
Troligen hårt,
då tiden inte skyr några medel
även om hjärtat är samma som förr.





Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 214 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-21 18:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så stark och intensiv...bra förmedlat
2017-03-24

    ej medlem längre
djupt berörande
2017-03-21

    ej medlem längre
Åh !
2017-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol