Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansen kräver sin tribut

balansen kräver sin tribut

fåglarna på rygg
nere i avgrunden
ser solen gå upp
över gårdagens offer

stjärnorna som sandkorn i öknen
söker förgäves efter berget




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 165 gånger
Publicerad 2017-03-21 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson