Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återställt

Dagarna med barnet
avlöste varandra och allt
var återställt, åter ställt utom
allt rimligt tvivel och tillsammans
fortsatte de på den upptrampade stigen





Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-23 09:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag tycker alltid dina rader har en sådan lätthet och luftighet att jag blir glad av att läsa dig, och så den där omistliga humorn som lurar bakom bokstavsträden... finfint! tack.
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta