Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan innan

Redan innan deras stund på jorden
då de vände sina ansikten mot solen
och lyssnade till vårens viskande vind
medan de leende pratade med varandra
om allt de gjort och allt som väntade dem,
hade de varit där, i den högre maktens tanke




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-23 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fin och vacker dikt. Gillar dina små söta dikter som väcker många tankar och känslor
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta