Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika

Så olik henne,
så olikt tilldragande
i all sin lugna igenkänning,
så lätt att nyfiket våga närma sig




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 169 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-03-25 10:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
4a rader och de sitter som pianots toner, så rätt, när man kan spela, det kan denne skrivare.. tack.
2017-03-29

    ej medlem längre
vackert.
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta