Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(död 14 april 2002)


Änglar, dom finns

hon visste inte då,
att hon en dag
(allt för tidigt)
skulle få vita vingar.




Fri vers av pernilla
Läst 390 gånger
Publicerad 2004-09-28 15:07



Bookmark and Share


  Evelina
Rak på sak ocn enkel men så väldigt stor i orden.
Bra!
2005-05-16

    Agneta VIP
berör på ett mycket fint sätt.. Klart att änglar finns!!! :)
2004-09-28
  > Nästa text
< Föregående

pernilla
pernilla