Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(död 14 april 2002)


men jag saknar henne

fotograferar
försöker blindt fånga hennes leende

modellen är död




Fri vers av pernilla
Läst 403 gånger
Publicerad 2004-11-24 20:49



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
I korta ord
fångar du stor
dramatik
impressed !
2004-11-24

    Pezina
vackert.. hemskt, vackert, smärtande & alldeles underbart..
2004-11-24
  > Nästa text
< Föregående

pernilla
pernilla