Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden lägger ner vägen på marken

vinden lägger ner vägen på marken
jorden för himmelen inuti

vattnet kan inte luras
på havet som bor i molnet

elden brinner bara uppåt
askan är drömmarna som flyr




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-26 12:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert stycke, smått surrealistiskt.. gillar alltid dina alster!
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson