Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda teater som ger

Öga för öga
För mig, kind för kind
Du kanske skriker
Jag suktar

Varför måste jag vänta
Varför, måste jag be
Det är en del av spelet
Den enda teater som ger

Teeth gnawing
Hands choke

Jag är bara en liten
Väldigt liten
Docka
Som du nu hatar; men jag vet att du njöt




Övriga genrer av indieBella
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-26 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver bra.
2017-03-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
you can hit all you want
I love you all the same
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

indieBella