Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är söndag vilokväll


Det är ju söndag
en vilande kväll.

Jag lyssnar på P1
har tre tända stearinljus

Det blev sommartid inatt
och det är bara att ta emot den.

Jag gjorde min dag
det blev en dag
med gemenskap
två gamla väninnor och jag

Jag är nöjd med dagen
jag får vara som jag är
får vara tyst
får vara nedstämd om jag är det...

På vägen till bussen kom tårarna
som jag är vän med.

Tack för dagen som gått
Nu är kvällen här
och jag låter bara tiden gå

Jag bara är
Jag bara fungerar

Det behöver inte hända nåt
Det behöver inte vara spännande

Imorgon är en ny arbetsdag
Och den ser jag fram emot...




Prosa av bohemen VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-26 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP