Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu äter jag

Du tar mig världen över
Du vet vilket offer du vill ha
När tänderna ska sitta i

Jag är inte din första
Aldrig den sista

You savour every kill

Jag blir återfödd
En ny själ som skapas
Med minnen från förr

Ett monster som åt mig
Nu äter jag

I savour every kill




Övriga genrer av indieBella
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-27 08:58



Bookmark and Share


  kriya
att äta och andas igen
måste vara ett gott tecken
iallafall för för mig brukar
det vara så
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

indieBella