Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 27.3-17

Sol och stark vind.
sjutton grader varmt
uppochnerväder




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-03-27 15:56



Bookmark and Share


  limerick
Grattis till placeringen för denna snygga haiku från Alperna!
2017-03-28

  limerick
Snyggt! Får mig att tänka på föhnvind
upp och ner för bergsryggar t.ex.alperna.
2017-03-28

  Marita Ohlquist VIP
Här har vi varannandagsväder.
I går strålade solen, det var varmt och gott, i dag är det mulet, kallt och regnigt!
2017-03-28

    Birgersdotter VIP
Vilken värme!
2017-03-27

  Anya VIP
Vilket strålande avslut. Instämmer. här är det 14 grader varmt.
2017-03-27

    Dan Myrbeck
Bra fångat!
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP