Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagsgodis

Du måste söka mig
Du måste finna mig

De säger försöka duger
Att bara tanken är god

Is it that way you betray me?

Musten sugs ur
Lusten dränks

Vad nära och kära säger
Är inte vad jag vill höra

Du är mitt lördagsgodis; punktslut.




Övriga genrer av indieBella
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-27 22:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
att nyttja var dag, eller när det faller på; som nedan sa:)
2017-03-27

    Avtuggad
Det finaste med att vara vuxen är att lördagsgodis är tillåtet dygnet runt.
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

indieBella