Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förtär dig

Min lilla kropp dansar
Ser du värmen i den
Vad den egentligen vill

Själen dansar med
Drömmar flyter samman
Det är socker det är kokain

Breathe love; breathe

Jag dricker dig
Jag smakar dig
Inte bara din kropp

Ser du inte föreningen
Allt som blir till ett
Jag förtär dig

Breathe love; breathe




Övriga genrer av indieBella
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-28 11:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
breathe in, and svallow
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

indieBella