Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en stjärna för mig

Du är en stjärna för mig
Synd att det finns millioner av er

Ni ser likadana ut
Så du måste verkligen ständigt
Ge ut ett magiskt ljus

Little sweet candy thief

Men du är en vacker stjärna för mig
Bland alla millioner andra




Övriga genrer av indieBella
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-28 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella