Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dela ett tomrum


Hon träffade honom
i sitt tomrum
där hon trodde sig vara ensam
och skuggorna fick rummet att
drunkna i dunkel.

Han träffade henne
i sitt tomrum
vilket han trodde var hans allena
och ljuset föll in
tills rummet badade i ljus

De ljusskygga överrumplas
alltid av våren
och när den är över
faller skuggorna tätare än förr.

Men att vara två i ett rum
gör kanske en skillnad
oavsett vem som håller i ljusknappen




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-29 10:17



Bookmark and Share


  Fjärilsflicka
Så fin <3

Att vara två i ensamheten eller känslan man bär på är bland det finaste som finns, och det gestaltade du bra här! :>


2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol