Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar bland stjärnor

Du vandrar bland stjärnor
Vet du ens var du är

Det äter på vad som är rätt och fel
Det slår på vad du tror och vad som ger

Spöken från förr
Monster som lever nu

Du är den som ödelägger allt
Vet du ens var du är

You soar through dreams
Are you really yourself

Det äter upp dig och du äter upp allt




Övriga genrer av indieBella
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-29 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella