Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natt - som dag !


Stjärngalen


Stjärngalen med ~~ ~~ ~
blåbärssoppa i magen ...-
Står jag på stabil grund ?
Tvått mig i iskallt vatten.

Nu, lämnat Natten bakom.
Simmar i Dagens värmande hull.

Synnerligen snäva barriärer mot
det som hemligen gror -- -- --
inom de själsliga utmarkerna..
Exakt VAD som har hänt, --
får blott bärarens Ego förstå !

Far min, tror ej på sådant -
som Magi eller Telepati !
1 x 1 = 1 - å därmed BASTA !!
Mor är förvissad om Sjukvårdens
oomkullrunkeliga Förträfflighet !
-Samariterna KAN sin Sak !
Jag håller inte med dem, -- vi
har växt åt olika håll !

Ligger lågt å filar
lugnt på Vetskapen om
att Tiden aldrig stannar..-

Stjärngalen, -- fast det
är mitt på Dagen ! *






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-29 14:01



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, inte håller jag med om att alla samariter kan sin sak. Jag många exempel på motsatsen tyvärr. Bra diktat om detta och annat vi inte riktigt förstår.
2017-03-29

    ej medlem längre
Läkare och sjukvård är baserat på vetenskap och forskningsresultat, det som kan bevisas.
Men det finns även mycket som inte kan bevisas, men ändå är verklighet, upplevda saker som inte går att bortförklara!
2017-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Jag har också varit med om starka upplevelser som inte går att förklara.
Tror det är mycket vi inte förstår.
2017-03-29

    Dan Myrbeck
Ibland är sjukvården frisk,
ibland sjuk.
2017-03-29

  bumerang

Det är inte bara hjärnan som står för
intelligensen. Vi i vår tid är indoktrinerade och begränsade.
Inte alla :)
2017-03-29

  ULJO
Att det finns övernaturliga fenomen tror jag på. Har mött det många gånger. Själar som söker kontakt.
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf