Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vackra du gå

Gå söta du gå
En drake behöver inte en hora
En kung behöver inte en slav
Gå vackra du gå

Jag andas dig
Jag skriker ditt namn
Men jag suddas ut av en annan
Men vad betyder egentligen min hand

Du ser mig bara under dina fötter
Men jag ler
Men jag ler
Du vänder det smärtsamt upp och ner

Jag skrattar
För det är det enda
Som finns kvar
Hah.




Övriga genrer av indieBella
Läst 284 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-30 06:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det var väl det jag trodde. Tror jag.
2017-04-04

    ej medlem längre
fin den här indiebella.
2017-03-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
klockren
2017-03-30

    Andiie
awesome. starkt.
2017-03-30

    ej medlem längre
Ibland är det faktiskt allt som finns kvar.
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

indieBella