Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU30.03.17

NATTLIG HAIKU

Kärleken till dig
avbruten utan livboj
blev endast njutning.

© Bosse 30 mars 2017.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 169 gånger
Publicerad 2017-03-30 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten