Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad

Vi kan gå på en promenad och sen räcker det.
Det räcker inte
Jag räcker inte
Mina armar räcker inte för att hindra dig från att gå
Min röst räcker inte för att du ska höra vad jag försöker säga
Sanningen räcker inte för att förinta lögnen
Tiden räcker inte för att läka såren
Avståndet räcker inte för att stilla vreden
Tårar räcker inte för att utplåna smärtan
vi kan gå på en promenad men det räcker inte
det räcker aldrig




Fri vers av Agaue
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-30 17:14



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Tycker om den. En stark bekännelse.
2017-04-06

  Ric
Skitbra, starkt.
2017-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Agaue