Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig eller min?


Ta av min hud
Gör det till din
Du kan bära den om du vill

Sminka den fint
Njut gå ut
Bli mig så jag förgörs till slut

Alla dessa färger
Alla dessa ord

Jag hör dig skrika
Men nu är det du som får ta all skit

Ta alla blickar
Ta hjärtat som tydligen klickar

Skammen
Skammen
Skammen
Skammen

När du håller huvudet ner
Då kommer du förstå vad jag ser

Ta av min hud
Du ville bli mig till slut
Eller var det min till slut?




Övriga genrer av indieBella
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-31 13:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivit.
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

indieBella