Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till framtiden

fotbollsplanen som växte upp
till en tavla full med bilder
vecklade ut sig
över alla håll och kanter

Adam var den förste tränaren
som erkände ormens betydelse
för kvinnornas utveckling
till nomader

konstens sannaste utövare
sprider sina verk som ägg
som ständigt befruktas
på nytt

för att kunna föras vidare
till framtiden




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-31 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson