Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Befrielse ?


Batterier


Min kärlek behöver

bytas batterier på !

Eller, ska jag skaffa mig

ett nytt exemplar ?

Föremålet jag har, nu,

känns inte, alls, fräscht, -

- som tidigare! Alltför

mkt vatten har runnit

mellan broarna ... Å, -

hans otrohet roar

mig inte ett dugg, -

- utan min kärlek tar

stryk å har mattats av

å fungerar inte längre!

Å, han som var så fin !

Kanske, jag -nu- blir

FRI !!!! Vore skönt !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-01 00:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det som inte är äkta behöver bytas ut...bra skrivet...
2017-04-02

  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra!
2017-04-02

  Anya VIP
gillar dubbelheten i texten. Att diktarjaget inte roas av otroheten men ändå vill bli fri. Du berättar med personlig stil och jag är med från början till slut. Jaa vi behöver nog alla byta batterier ibland.
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf