Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilder av Livet.


Om drömmar


I drömmens land kan man
råka allehanda typer å filurer,
som funnits i en liv, tidigare. --

Där handlar det mkt om knark å
kriminalitet, - som på riktigt, förr!

Vandrar i sublima kyrkor och slott.

Pappa väser hemliga meddelanden
genom en lokal radio; det handlar om
viktig action, -- på liv och död !!

Skriver näpna dikter i drömmen.
Samt skumma noveller, med vilka
jag uppvaktar tidningar å förlag.
Köper dagböcker, fullskrivna, -
- för en billig penning. Skrivarna
är okända, kanske döda, --
-- kanske jag själv i tidigare liv.

Drömvärlden är bilder av
de liv man levat, visat
omvandlat på Minnets insida.

Känner igen, -- men, ändå, - ej !

Kommer så till den krigiska
Central, -- där uppvaknandet
förestår.. ~~~~~~~~~~~~

Tar med mig lite drömkraft -
- in till Vakenvärlden....






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-01 16:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
drömriket saknar gränser
2017-04-06

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...drömmarna blandar ihop mycket av de intryck man fått tidigare...det kan vara kul att analysera sina drömmar och komma på vart man fått allt ifrån...
2017-04-02

  Lars Hedlin
Väldans bra framfört!
2017-04-02

  Maj-Lis VIP
Fint...i drörmmarnas värld...där kan vad som helst hända
2017-04-01

    Jag är fan större än Sartre
Välformulerat och djupt.
2017-04-01

    ej medlem längre
Låter spännande...om drömmarnas värld!
2017-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf