Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer lördagsgodis

Det blöder i mina ögon
Det är rispor på min rygg

Du håller mig vaken för länge
Men jag vill ha varje sekund

Delar av min hud börjar färgas
Delar av min själ är redan i andra färger

Du tar i för mycket ibland
Men jag kan ta det

Är du säker på att du vet vad du gör
Är du inte redan förlorad

Jag vet vad jag är
Jag vet egentligen inget nu

Du har dragit det som fanns i mig ut
Du har forcerat in allt vad du är

Hör du ljudet
Det blir lördagsgodis idag

Hela dagen




Övriga genrer av indieBella
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-01 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

indieBella